Szavazzon az Európa Év Fájára

2012. február 1 - 29 között lehet szavazni az Európai Év Fája nemzetközi verseny döntőjébe jutott fáira. Kérjük látogasson el a www.treeoftheyear.org oldalra és szavazzon Ön is, hogy a köpeczi szil nyerhessen!


Szavazzon az Európa Év Fájára

 

2012. február 1 - 29 között lehet szavazni az Európai Év Fája nemzetközi verseny döntőjébe jutott fáira. A verseny a cseh Environmental Partnership Foundation és a cseh Környezetvédelmi Minisztérium Környezetvédelmi Alapjának közös kezdeményezése. A versenyben 7 ország vesz részt: Bulgária, Csehország, Franciaország, Lengyelország, Magyarország, Románia és Szlovákia. A romániai versenyt a Polgár-Társ Alapítvány szervezte, amelyben az első helyet a köpeci szil nyerte el.

Kérjük látogasson el a www.treeoftheyear.org oldalra és szavazzon Ön is, hogy a köpeczi szil nyerhessen!

 

A szavazás 2012. február 1-től 29-ig tart és február 22-től 29-ig, a szavazás utolsó hetében, az eredmények nem lesznek láthatóvá téve. Egy email címről egy alkalommal, egy IP címről pedig óránként csak egyszer lehet szavazni.

Az eredményeket a szavazás lezárása után sajtóközleményben közli a cseh Environmental Partnership Foundation, március 1-én. Martin Patřičný, a neves cseh művész által készített díjat Brüsszelben adják át a nyertesnek.

További információért forduljanak:

http://www.treeoftheyear.org/

 

Hana Rambousková

hana.rambouskova@nap.cz

00420 515 903 131, 00420 775 856 359